Hae
Anni Vallius
Kaupallinen yhteistyö

Good ’n’ Go osana liikunnallista arkea!

Kaupallinen yhteistyö: Good and Go

Kaupallisessa yhteistyössä Good ’n’ Go kanssa.

Moni teistä varmasti tietää jo, että olen koulutukseltani personal trainer. Teen tänä päivänä muun yrittäjyyden ohessa ohjauksia asiakkaille. Liikunta on myös iso osa omaa arkeani. Salilla käyminen ja lenkkeily ovat tapani nollata arjen kiireet. Huomaan heti, jos en ole päässyt liikkumaan tarpeeksi. Se näkyy stressinä ja huonona olona.

Liikunnasta en kumminkaan saa kaikkea irti nälkäkiukun vallitessa. Kiireen keskellä täytyisi muistaa pitää kiinni arkiliikunnan lisäksi tasaisista ruokailuväleistä. Tämän takia pidän aina laukussani mukana Good ’n’ Go smoothieta! Meiltä löytyy myös kotoa aina kyseisiä välipaloja. Yllättävän usein ruokaa laittaessa tai konehommia tehdessä tulee otettua smoothie pahimpaan nälkään.

Usein annan myös ystävilleni tai assistentilleni näitä Good ’n’ Go smoothieta. On hienoa, että smoothiet ovat gluteenittomia ja vegaanisia eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria tai väriaineita. Näin ollen pystyn tarjoamaan läheisilleni helpotusta hetkeen tai treenin jälkeiseen heikotukseen. Smoothiet on myös nopea ja helppo nauttia. Alle minuutissa saa ennen treeniä tai treenin jälkeen vatsaan täytettä. Eikä lusikkaa tarvitse kantaa laukussa helpon pakkauksen ansiosta. Eväsrasioiden haarukat ja lusikat tuppaavat aina jäädä laukun pohjalle pyörimään…

Good ’n’ Go smoothiet valmistaa pohjoismainen yritys Semper Ab. Smoothiet valmistetaan Espanjassa lähellä raaka-aineita. Näin ollen raaka-aineet voidaan hyödyntään tuoreina ennen kuljetusta.

Oletko jo maistanut Good ’n’ Go smoothieta?

Seuraa:

@anni.vallius
@bossladypodcast

Kuuntele:
Supla: Boss Lady Podcast

Kaupallinen yhteistyö: Good and Go

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *