Hae
Anni Vallius
Kaupallinen yhteistyö

Arjen pelastaja Good ’n’ go!

Kaupallinen yhteistyö: Good 'n' Go

Good ’n’ Go smoothiet ovat helppoja, halpoja ja terveellisiä! Eli todellisia arjen pelastajia kiireessä!

Good ’n’ Go smoothie perheeseen kuuluu kuusi herkullista smoothieta!

Kaikki tuotteet ovat:

-Gluteenittomia

-Vegaanisia

-Maidottomia

-Eivät sisällä lisättyä sokeria tai väriaineita

Smoothie perhe jaetaan kahteen ryhmään: Good ’n’ Go kaura-hedelmäsmoothiet, josta löytyy neljä erilaista makuvaihtoehtoa ja Good ’n’ Go 100% hedelmää smoothiet, joista löytyy kaksi makuvaihtoehtoa!

Tuotteiden ainesosaluettelo on pyritty pitämään lyhyenä ja selkeänä.

Esimerkkinä, Mango & Passionfruit smoothien ainesosat:

Mango (59%), omenamehu (tiivisteestä) (16%), passiohedelmämehu (tiivisteestä) (9%), vesi, gluteeniton KAURA (4,5%), riisijauho, acerolamehu (tiivisteestä).

Nerokkaan pakkauksen ansiosta tuotetta ei tarvitse säilyttää jääkaapissa vaan se säilyy loistavasti vaikka treenilaukussa, siitä huolimatta tuote ei sisällä lisäaineita! Kätevän pakkauksen ansiosta tuote on helppo nauttia missä ja milloin vain! Smoothien voi syödä sellaisenaan kiireessä tai sekoittaa puuron tai rahkan sekaan.

Pakkausmateriaali on hieman yli 50% muovia ja sen sisällä on alumiinikerros, jonka takia säilyvyys pysyy hyvänä. Pakkaus lajitellaan alumiinikerroksen takia sekajätteeseen, mutta korkin voi laittaa muovipakkauskierrätykseen. Good ’n’ Go tekee jatkuvasti töitä kestävämmän pakkausvaihtoehdon eteen, mikä ei kumminkaan heikentäisi tuotteen säilyvyyttä.

Good ’n’ go on pelastanut itseni monta kertaa nälkäkiukulta! Tilanteita on ollut erilaisia, kuten palaverien välissä kiireessä, juuri ennen tai jälkeen treenin tai jonkun tärkeän tilaisuuden. Smoothiet mahtuvat pieneenkin iltalaukkuun ja ne on nopea ampaista naamariin! Saatan usein myös ihan vain kotona ollessa ottaa smoothien jälkiruuaksi tai aterian tueksi ja voin kertoa, että TOIMII! Välillä tykkään laittaa smoothiet jääkaappiin ja nauttia ne kylmänä.

 

Smoothieiden hinta on noin. 1,19-1,50 € ja näitä on saatavilla S-ryhmän ja K-ryhmän päivittäistavarakaupoista sekä joistain huoltamoista, kuten Neste.

Oletko sä kokeillut Good ’n’ Go smoothieta?

Seuraa:

@anni.vallius
@bossladypodcast

Kuuntele:
Supla: Boss Lady Podcast

 

Kaupallinen yhteistyö: Good 'n' Go

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *