Hae
Anni Vallius
Kaupallinen yhteistyö

Onko Yango jo tuttu sinulle?

Kaupallinen yhteistyö: Yango

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ @Yango.Finland & #YangoSauna

 

 

Yango Finland

 

Yango, mikä ihana keksintö!

 

Yango sovelluksella saat tilattua taksin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Uutuutena voit myös tilata heidän sovelluksella Yango-saunan minne ikinä haluatkaan!

 

Saunahirmuko?

 

Sauna, tuo niin suomalainen asia kuin olla ja vain voi! Näin joulun alla olen itse alkanut ikävöimään tuota kuumaa ja höyryistä huonetta. Joulusaunaan on ainakin pakko päästä! Helsingin kantakaupungin kerrostaloissa vain harvoissa helmissä on oma sauna. Omassa asunnossani ei harmikseni ole omaa saunaa, mutta taloyhtiöstä sentään löytyy kaikille asukkaille avoinna oleva sauna. Onhan se kiva, että joka viikko pääsee saunaan tiettyyn aikaan, mutta sellainen spontaanius puuttuu täysin.

 

Pssstt postauksen lopussa on alekoodi!

 

Yango Finland

 

Mikä Yango-sauna siis on?

 

Sen takia onkin mahtavaa, että saunan voi tilata minne ja milloin haluaa! Kuulit oikein, Yango tarjoaa jokaiselle Helsingin sisällä mahdollisuuden vanhaan kunnon puusaunaan! #YangoSauna on siis saunakärryllä varustettu tila-auto, joka tulee minne ikinä haluatkaan. Ehkä tämä onkin pikkujoulujesi yllätys!

 

#YangoSauna on saatavilla klo 10-16 päivinä 14.12 ja 21.12 hintaan 25€! Laita nuo päivämäärät muistiin!  #YangoSauna on kunnon puusauna, jonka voit tilata vaikka järven rannalle. Miettikää, mikä tunnelma siinnä olisi!

Yango Finland

 

 

Miten Yango-saunan saa itselleen?

 

Kun tilaat #YangoSauna kampanjapäivinä, lisäät vain valitsemasi lokaation sekä lähtö- että saapumispaikan sovelluksessa. Valitse Sauna palveluluokka ja paina ”TILAA”. Helppoa eikö? Lataa siis Yangon sovellus asap! Sitä saattaa tarvita myös pikkujoulukautena muutenkin kätevän taksipalvelun takia. Huomoithan, että Yango-saunoja on vain yksi, joten tilaa sauna ajoissa.

 

Alekoodin pariin!

 

Noniin nyt päästään siihen alekoodiin, mistä mainitsin alussa! Eli saat -8€ pois ensimmäisestä tavallisesta Yango-kyydistäsi koodillani Anni. Saat koodin, kun lataat Yangon, lisäät pankkikorttisi, valitset ”alennukset” sovelluksen menusta ja lisää sinne koodi Anni ja valitse pankkikorttisi maksutavaksi ennen kyydin tilaamista. Aika yksinkertaista eikö? Etu on voimassa uusille Yango-asiakkaille Helsingissä 31.1.2020 asti.

Haluatko voittaa 15 euron arvoisen koodin, minkä voi käyttää tavalliseen Yango-taksimatkaan joulukuun 2019 ja tammikuun 2020 aikan? Bongaa Yango sauna, ota kuva ja tee Instagram postaus tägäten kuvaan @Yango.Finlad sekä #YangoSauna. Kaikkien postanneiden kesken arvotaan kyseinen koodi! Siitä vain bongailemaan!

 

Ootko sä kokeillut Yango-saunaa tai kenties bongannut sellaisen?

Kaupallinen yhteistyö: Yango

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *