Hae
Anni Vallius
Kaupallinen yhteistyö

JUUSTOT OSANA AKTIIVISTA ARKEA

Kaupallinen yhteistyö: Kuusamon Juusto

Heti aamusta personal trainer asiakas, iltapäivällä työtapaaminen, jonka jälkeen täytyy jo suunnata omalle treenille. Näiden välissä on pitänyt hoitaa maileja, vastailla puhelimeen ja hoitaa someyhteistöitä. Kiireen keskellä melkein meinaa unohtaa hengähtää tai vähintäänkin syödä.

 

 

Kun päivä on pitkä, on vaikea suunnitella syömisiään, Eväsrasioita on välillä vaikea kanniskella mukana ja usein ruoka tarvitsee kylmäsäilytyksen, mitä nyt tietenkään ei aina löydy. Omaksi onnekseni Kuusamon Juustot säilyvät hyvin pukkarissa oman treenin ajan.

 

Liikunnallisena ihmisenä yritän pitää kiinni siitä, että syön hyvin ja ravintorikasta ruokaa. Suosin juustoja, koska yksinkertaisesti rakastan niitä ja kaiken lisäksi ne ovat loistava proteiininlähde! Juustoja voi käyttää vaikka mihin ruokiin tai lisukkeeksi esimerkiksi salaattiin. Niin helppoa, eikö?

 

 

Yksi syy, miksi arvostan Kuusamon Juustoa on heidän arvonsa. Ne näkyvät kaikille heidän nettisivuillaan ja ovat mukana myös heidän toiminnassaan. Heidän arvonsa ovat:

 

-Hyvä maku

-Pohjoinen ulottuvuus

-Rohkeus ja rehellisyys.

 

Mitä arvoja sinä arvostat? Itselleni kolahti erityisesti tuo rohkeus ja rehellisyys. Arvostan noita piirteitä muissa ihmisissä ja pyrin itse olemaan myös sellainen.

 

 

 Kuusamon Juusto on lanseerannut vähä aikaa sitten neljä uutta makua! Maut ovat

-Emmental XO

-Maasdam XO

-Vuoristojuusto

-Savustettu gouda

 

Oma suosikkini on savustettu gouda! Se sopii loistavasti niin viinin kanssa kuin salaattiin. Itseasiassa, jos sitä laittaa salaattiin, ei tarvitse lisätä mausteita tai salaatinkastiketta!

 

 

Kuusamon Juustolta löytyy erikoisjuustojen lisäksi kermajuustoja, herkuttelujuustoja, sulatejuustoja, juustoja ruuanlaittoon ja juustoviipaleet sekä ementalit. Suuri valikoima, mistä löytyy juustoja niin arkeen kuin juhlaan!

 

Kuusamon Juusto on tunnettu myös vastuullisuudestaan! Nämä uudet juustot, mitä aiemmin esittelin on pakattu ympäristöystävälliseen pakkaukseen. Tulevaisuudessa muutkin juustot tulevat olemaan ympäristöystävällisissä pakkauksissa, kuinka hyvä asia! Kuusamon Juusto on Rinki Oy:n jäsen ja he maksavat pakkauskierrätysmaksua.

 

Kuusamon Juusto on ottanut huomioon myös ympäristön maidontuottamisen suhteen, päästöjen minimoiontiin ja jätteiden käsittelyyn. He ovat mukana luomassa kestävää kehitystä!

 

 

Ootko sä kokeillut Kuusamon Juustoja? 🙂

Kaupallinen yhteistyö: Kuusamon Juusto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *